Palmares

Wil je een kijkje nemen in het verleden van Pro Arte?

Klik op de titel van een productie voor foto's en info.



Palmares
Nr Premiere Titel Auteur Regisseur
133 19/04/2018 Mijn vrouw heet Maurice Shart Raffy Vanloo Guido
132 24/11/2017 ’T oud zot Mieke Verbelen Deschacht Marjan
131 17/03/2017 Boerenbont en Rode Lampjes Slotboom Carl Van Troostenberghe Frankie
130 25/11/2016 Terrasje doen? Vleugels Hilda Deschacht Marjan
129 15/04/2016 De Bende Van Moemoe Ansoms Lode Vanloo Guido
128 27/11/2015 De Kat Heeft Muizenissen Verbeeck Eddy Van Troostenberghe Frankie
127 20/03/2015 Lifeline Bruno Timp Naessens Chris
126 28/11/2014 Ave Rene Hilda Vleugels Deschacht Marjan
125 09/05/2014 Bloed, Zweet en Tranen Staal Jack Naessens Chris
124 29/11/2013 De Klucht van de Brave Moordenaar Janssen Jos Van Troostenberghe Frankie
123 19/04/2013 Macho Ruud De Ridder & Nicole Laurent Van Troostenberghe Frankie
122 30/11/2012 Perrongeluk Anrijs Pol Verschoore Geert
121 16/03/2012 Wijlen Baron Zizi Sans Balzak Bart Spaey Van Troostenberghe Frankie
120 02/12/2011 Op ieder potje past een … José Ruysevelts Meesschaert Kurt
119 25/03/2011 Camping “Vrij en Tevree" Julia Engelen Arne De Gryse
118 03/12/2010 Gevaarlijk Snoepgoed Max Andrea Deprez Gwen
117 19/03/2010 De Desperados van Vredendael Bart Spaey Meesschaert Kurt
116 27/11/2009 Nonnen en Mirakels Bart Spaey Meesschaert Kurt
115 20/03/2009 We gon nor Benidorm Eddy Asselbergs Deprez Gwen
114 28/11/2008 Kabaal in de kleedkamer Luuk Hoedemaekers Meesschaert Kurt
113 11/04/2008 Ik wil geen andere moeder De Haan Astrid & Tol Jan Van Troostenberghe Frankie
112 30/11/2007 Het lijk is zoek Dyer Charles-Raymond Moyaert Martine
111 17/03/2007 Comme chez Swa Anrijs Pol Moyaert Martine
110 24/12/2006 Een beeld van een man Hemminck-Kamp J. Deprez Gwen
109 17/03/2006 Olijfje en haar moordenaars Patrick John Van Troostenberghe Frankie
108 26/11/2005 De Gekke Bompa's De Kemel Peter Moyaert Martine
107 12/03/2005 De Slappe der wet Kemels Kamiel Van Troostenberghe Frankie
106 27/11/2004 De kerkstraete is een deftige straete Hemminck-Kamp J. Moyaert Martine
105 20/03/2004 Begot, begot, vrouwen op uw kot Habex Maurice Van Troostenberghe Frankie
104 22/11/2003 Oorlog, soep en liefde Eens Karel Moyaert Martine
103 15/03/2003 Zet je van voren Rik Schockaert Schockaert Rik
102 23/11/2002 Hoera, een drieling Dick Van Maasland Moyaert Martine
101 01/10/2002 De wroede geldzot D'Hulster Hendrik Moyaert Martine
100 30/11/2001 De wroede geldzot D'Hulster Hendrik Moyaert Martine
99 17/03/2001 De perikelen van Wulle en Krulle Van Troostenberghe Frankie & Schockaert Rik & Dewulf Peter Labeeuw Rik
98 02/12/2000 De avond van de 7e Juli van Dijk Gerard Deprez Gwen
97 02/04/2000 De Lijfrente D'Hulster Hendrik Labeeuw Rik
96 04/12/1999 Een heel vreemde klasgenoot Van Wijngaarden Hans Van Troostenberghe Frankie
95 20/03/1999 Wat nu Suzy? Nijst George Schockaert Rik
94 28/11/1998 Slipgevaar Deckers Johan Nierynck Gilbert
93 16/03/1998 Hoogheid, uw kameel staat voor Andrea Max Hoornaert René & Marie Christine
92 28/11/1997 Onder één dak Fabricius Jan Nierynck Gilbert
91 15/03/1997 Paprika uit Afrika Kemels Kamiel Hoornaert Marie-Christine
90 30/11/1996 Motie van wanorde Cooney Ray Van Troostenberghe Frankie
89 16/03/1996 Het Fun...erarium Baudewijns Benny Van Troostenberghe Frankie
88 25/11/1995 Doe het zelf neushoorn Soetewey Pierre Hoornaert René
87 18/03/1995 Blootvoets in het park Simon Neil Struys Roland
86 19/11/1994 De nonnen van Navarone Klee Anton Hoornaert Marie-Christine
85 19/03/1994 Ne leeuw zonder tanden Deceuninck Romain Schockaert Rik
84 27/11/1993 Oscar Magnier Claude Hoornaert René
83 20/03/1993 Een doodgewoon avondje Deckers Johan Van Troostenberghe Frankie
82 04/12/1992 Het gezin Van Paemel Buysse Cyriel Hoornaert René
81 29/11/1991 Slisse en Cesar Gevers Jos & Verten Jeroom Nierynck Gilbert
80 02/03/1991 Dansen op een slappe koord Deforce Roger Nierynck Gilbert
79 30/11/1990 De mirakelmakers Pieters Roger Nierynck Gilbert
78 23/03/1990 Daar gaat de bruid Cooney Ray & Chapman John Nierynck Gilbert
77 25/11/1989 Op een avond in November Messine Jules Nierynck Gilbert
76 04/03/1989 Rijen en vrijen Cooney Ray Schockaert Rik
75 26/11/1988 De bemoeial Popplewell Jack Nierynck Gilbert
74 05/03/1988 Wittebroodsweken Louwen Jan Schockaert Rik
73 28/11/1987 De bruiloft Brecht Bertolt Hoornaert René
72 27/03/1987 Maak plaats voor mevrouw Cooney Ray & Chapman John Hoornaert René
71 29/11/1986 Witte konijntjes met rode oogjes Ansoms Lode Hoornaert Marie-Christine
70 01/03/1986 De kerkstraete is een deftige straete Hemminck-Kamp J. Hoornaert Marie-Christine
69 30/11/1985 De kerkstraete is een deftige straete Hemminck-Kamp J. Hoornaert Marie-Christine
68 15/03/1985 De cactusbloem Barillet Pierre & Gredy P. Hardijns Danny
67 01/12/1984 Jeanne Panne Pieters Roger Wylein Johan
66 00/10/1984 ’t Eeuwig leven amen Pieters Roger Hoornaert René
65 25/11/1983 Het hemelbed de Hartog Jan Baeckelandt Firmin
64 12/03/1983 De herbergierster Goldoni Carlo Baeckelandt Firmin
63 26/11/1982 De babysit Van Leersum Bob Baeckelandt Firmin
62 27/03/1982 Mijn man is weer naar zee Wroost Wilfried (Van Dijk G.) Hoornaert René
61 28/11/1981 Ninotchka Lengyel Melchior Baeckelandt Firmin
60 11/04/1981 Ik ben er en ik blijf er Vincey Raymond & Valmy Jean Baart Tine
59 28/11/1980 De filozoof van Hagem Scheirs Jef & Ruyssinck Karel Baeckelandt Firmin
58 22/03/1980 En toen kwam oma Maltby H. & Wynne Fredi Baart Tine
57 07/12/1979 Wat doet mijn vrouw van 2 tot 5 Fodor Ladislaus Baeckelandt Firmin
56 31/03/1979 Zeeman pas op King Philip & Falkland Cary Baart Tine
55 25/11/1978 Verdwijningen en verschijningen Planten H. Cools Bert
54 17/03/1978 Vogel vlieg de wereld in Daersley A. Baart Tine
53 27/12/1977 Over 12 dagen tegen middernacht Nielen Gerard Baeckelandt Firmin
52 22/01/1977 De klucht van de brave moordenaar Janssens Jos Baeckelandt Firmin
51 29/11/1975 Marche Funébre voor Kamiel Pieters Roger Baeckelandt Firmin
50 26/04/1975 De butler van lady Chutham Cogen Raymond Baeckelandt Firmin
49 30/11/1974 Het dorp der mirakelen Martens Gaston Baeckelandt Firmin
48 27/03/1975 Inspecteur vraagt belet Priestley J.B. Roels Frans
47 01/03/1974 Rebecca du Maurier Daphne  
46   De stoel De Prins Pieter  
45 01/03/1973 Het regende die dag Joosten Jos  
44 19/11/1972 Slisse en Cesar Gevers Jos & Verten Jeroom Roels Frans
43 11/03/1972 Gaslicht Hamilton Patrick Roels Frans
42 18/12/1971 En waar de sterre bleef stillestaan Timmermans Felix Baeckelandt Firmin
41 25/04/1971 Antje Hamik Anton Baeckelandt Firmin
40 01/12/1970 De muizenval Christy Agatha Roels Frans
39 15/03/1970 Paradijsvogels Martens Gaston Roels Frans
38 15/11/1969 Onder verdenking Christie Dorothy & Campbell Ch. Roels Frans
37 23/05/1969 Wegpiraten Haegen Bert Baeckelandt Firmin
36 18/02/1968 De skikampioen   Baeckelandt Firmin
35 12/03/1967 Huwelijksreis zonder man Lens Leo  
34 27/11/1966 Wegens gebrek aan bewijs Llewelyn Pamela Laleman Noél
33 15/03/1970 Welkom Hoogheid Ferket Oskar Decock Frans
32 27/03/1966 Een inspecteur vraagt belet Priestley J.B. Laleman Noél
31 26/12/1965 Ninotchka Lengyel Melchior Balfoort P.
30 01/03/1965 De regenmaker Nash Richard  
29 16/02/1964 Diep in de bornput Morgan Joan Cools Bert
28 24/11/1963 Broertje wordt gevaarlijk Muller A. & Lorenz H. Cools Bert
27 03/03/1963 Parkstraat, 13 Ivers Axel  
26 17/02/1963 Twee levenden en één dode Poppe Andries Cools Bert
25 28/10/1962 Pas op voor de verf Fauchois René Cools Bert
24 28/01/1962 Cayenne Capek C. Cools Bert
23 10/12/1961 De bruidegom van mijn vrouw Schwartz Otto & Lengbach G. Cools Bert
22 22/04/1961 De dwaasheid heeft haar eigen recht Patrick John Cools Bert
21 26/02/1961 En toen kwam oma Maltby H. & Wynne Ferdi Cools Bert
20 11/12/1960 Onder één dak Fabricius Jan Cools Bert
19 23/10/1960 De sloep zonder visser Casona Alejandro Cools Bert
18 06/03/1960 Het Chinese landhuis Osmond Marion & Lang Matheson  
17 13/12/1959 Katlijne Waegemans Y. Cools Bert
16 17/10/1959 Beurskoorts Schwartz Otto & Reihmann Max Cools Bert
15 15/02/1959 De herbergierster Goldoni Carlo  
14 14/12/1958 Het hoogste offer Cronin A Cools Bert
13 26/10/1958 Een baby van 1.000 weken Nesna Hans Cools Bert
12 09/03/1958 Dichter en boef Cryns Johan Cools Bert
11 15/12/1957 Mevrouw Pilatus Putman W. Cools Bert
10 20/10/1957 Eigen haard is wel wat herrie waard King Philip & Armstrong A. Cools Bert
9 17/02/1957 Om de Karashoeve Van Assen H. Cools Bert
8 16/12/1956 Kunstenaarsdorp Devroye Jozef Cools Bert
7 28/10/1956 Cement de Mont Paul Cools Bert
6 19/02/1956 De Filozoof van Hagem Scheirs Jef (Ruyssinck Karel) Cools Bert
5 27/11/1955 De rebel Van der Lugt Arie Cools Bert
4 23/10/1955 Als de haan kraait Schwartz Otto & Reihmann Max  
3 29/01/1955 De notabele Pinkel Mossinkoff Piet  
2 21/11/1954 De vreemdeling Coolen Anton  
1 22/02/1954 Dolle Hans Fabricius Jan Vandevelde B.