Koninklijke Vereniging - Deel 2

Onlangs ontving toneelkring Pro Arte uit handen van provinciegouverneur Paul Breyne de titel "KONINKLIJKE VERENIGING.

Op 24 september, bij de start van het nieuwe speeljaar, werd ook het nieuwe logo aan pers en publiek voorgesteld. Dit in de branding te Middelkerke onder leiding van de burgemeester.
En hier is ons nieuwe logo:


Foto's van de voorstelling kun je hier bekijken.

Koninklijke Vereniging


Onlangs ontving toneelkring Pro Arte uit handen van provinciegouverneur Paul Breyne de titel
"KONINKLIJKE VERENIGING.

Op 24 september, bij de start van het nieuwe speeljaar, wordt ook het nieuwe logo aan pers en publiek voorgesteld.

Extra: "The Last Inquisitors"

Een film geproduceerd door onze hosting en domeinnaam-sponsor. Op de foto klikken voor de trailer.Nevenactiviteit: "Cursus Stemtechniek"

Onlangs namen enkele van leden deel aan een cursus stemtechniek. In de workshop stemtechniek kregen we inzichten en technieken aangeleerd om het instrument stem beter te doen functioneren. Dit onder leiding van Hilde Vanderstraeten.


55 jaar Pro Arte

Pro Arte viert dit jaar zijn 55ste verjaardag. Om dit te vieren werd een heuse tentoonstelling opgesteld in onze vaste stek "Ter Duinen". Op de openingsavond werden alle spelers en medewerkers die ooit een handje hebben toegestoken uitgenodigd om dit feestjaar goed in te zetten. De opkomst was groot op de openingsavond maar ook het gehele weekend zelf, en dat deed ons deugd. Ook danken we nog eens iedereen die meehielp aan dit huzarenstuk en dit onder leiding van Mia Gheeraert.

Foto's en andere info kun je hier vinden.